Om Arcanic

Arcanic er en dansk virksomhed på ca. 20 mand beliggende i Lyngby. Siden virksomhedens start har fokus været på, at bruge vores store knowhow inden for uddannelsesområdet, til at bistå uddannelsesinstitutioner i digitaliseringen af deres arbejdsprocesser.

Det er vigtigt for os, at vores produkter ikke blot er funktionelle, men også at de er brugervenlige og indbydende. Vi er meget lydhøre over for slutbrugernes behov, og arbejder tæt sammen med vores kunder i videreudviklingen og forbedringen af vores produkter. På den måde sikrer vi at produkterne følger med udviklingerne i uddannelsessektoren og er aktuelle.

Uddannelsessektoren er fyldt med forskellige arbejdsgange og processer, der kan være svære at digitalisere. Derfor er der behov for, at virksomheden man indleder et samarbejde med, kender opgaverne og miljøet godt. Arcanic har stor viden og erfaring i arbejdet med løsninger til uddannelssesinstitutioner, og lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og på at levere et produkt der lever op til vores kunders forventninger. Dette er en hjørnesten i Arcanics mission.